Kirunafestivaaaalen

Fan vilken kul festivalhelg det har varit, lördagen vad nog ändå roligare. Gick för det mesta med älsklingen, dom andra sprang vi förbi och var med till och från. På lördagen var jag och ita dock mycket på ferrum och då hängde jeppe och kitte med varann å åkte karuseller osv. Synd att dom stängde när man var som mest taggad. 

Körde nån form av efterfest hos kittes bror, men alla var sega å trötta så det varande inte så länge. Det var min å itas första efterfest ever så det var ju coolt iallafall ;) 

Idag har jag köpt en tvättmaskin iaf, kan va det bästa köpet nånsin.. när den väl är ikopplad då ;)

Nu tjuvslänger jag in en bild på en söt, får typ aldrig lägga upp nånstans på tråkmånsen så då passar ju bloggen bra som han inte ens vet existerar.. mohahahah ;)

varit hos frissan å testat på en soft ombre, vill redan ha mörkare och att den går snäppet längre ner. Får boka en till tid snart alltså, känner jag ;D 

Min fina lilla familj

Wille är världens morsgris these days så därför kör vi hårt mot hårt här hemma. Han vill ibland inte ens ha tutten om det inte är jag som ger den. Så kitte kom med förslaget att jag skulle åka upp på stan med ita medan han är ensam hemma med William plus att han tyckte jag skulle få egentid. Sagt och gjort, wille var sur ett tag när jag åkte med kort efter fick jag ett sms att han var glad igen att dom satt å lekte. Det värmde mitt hjärta❤

Nu ikväll har vi pussats allihopa innan läggdags, annars brukar wille putta bort kitte men han verkar lära sig nu vilka det är som bestämmer här under taket osv. Skönt, hoppas det släpper helt snart.. lite jobbigt att inte kunna byta rum utan en bebis som ropar "mamma mee"😏

Ligger för tillfället och söver bebis, det luktar mat från köket så jag hoppas han somnar snart😏 Mehe 

aldrig fastnar man på bild, inte ens när man knappt syns. #linslus 

ViVillBehövaKöpaSolsalvaSnart

FÖÖÖÖR IDAG ÅKER JAG Å ÄLSKLING PÅ ROADTRIP, eller så inte men nästan, föööör vi ska åka till värsta bästa byyyyyn!! Fy vad jag längtar!!!! Äta och dricka gott hela helgen lång, 2 dagars blir de nog för mig å syrran iaf, bara för att vi kan.. ;) kör Wille till sin fammo idag när hon slutar jobbet så ska dom mysa på och sen till helgen ska han vara med Tony, blir en superkul helg för Wille också med andra ord!

Varmare grader har dom lovat vad det verkar som, tror de när jag ser de.. så snart får man bunkra upp till william med skyddsdräkt, skyddsglasögon och en solhatt med ett halmstrå... Näää jag ba sskkkkooijjaa, gick ni på den lilla.. ;) Solsalva heter de och en keps. Måste köpa både keps och en tunnare mössa, han har ännu sån där tjockare.. Dock hoppas vi på sommar i år så det blir ändring på de. 

Har 5:2 idag så ska somna om till ljudet av min kurrande mage, sen stiga upp och packa. Fyfan, varför kan inte väskan bara packa sig själv? Så enkelt livet hade varit då va..