Låt mig få tända ett ljus...

Föresten sa prästen, innan jag glömmer bort att tipsa er så säger jag det nu. Jag tycker jag att ni ska ta en titt in på Annelies blogg och också på hennes andra blogg, tavelbloggen och kika å kommentera på hennes tavlor hon målat. Hon är jättteeeeeeduktig på att måla säger jag då bara! :D <3
(efter att ni läst min blogg dvs, haha!) :D

Heeeeelluw! 

I dag är det FÖRSTA ADVENT gutt folk! Jag lovar er att trots min dåliga uppdatering ska jag börja skriva varje nytt advents-nummer-tjolahofs eller vad man ska kalla det. Varje söndag 3 veckor framöver (lättare sagt).

I går klippte jag Jessicas hår, hon vart nöjd och hon är apsnygg i snelugg! (nej jecca, jag menar inte vanlig lugg så få ingen hjärtattack igen va?) X))))))))

I dag har jag, mor, far, Daniel och Dennis vart på stan och lite varstans och kollat på tomtar (allt för lite julkänsla huh?). Dennis gav en önskelista till en tomte med. haha såå sööt. Den tomten var äktaaaaa så in i skägget. Den dåliga tomten på stadshuset hade världens fulaste och ICKE äkta mask så inte ens Dennis gick på det.
"Har han klätt ut sig?"
Förstår barn som är rädd för tomtar med snea ansikten, man får ju själv mardrömmar när man ser dom.

Vidare blir det ännu mer julstämning, nämligen pepparkakshus-bygge! SÅÅ sjukt kul å mysigt är det! Jag är som ett barn på nytt känner jag litegrann, men vaf*n! :D'

I går var jag duktig, gjorde en ordentlig rensning av mitt ansikte (höll jag på att skriva). Tog då bort sminket satte massa andra produkter mot finnar, färgade ögonbrynen och tills sist h-å-r-i-n-p-a-c-k-n-i-n-g. Mitt hår blir annars väldigt flötigt fort av det, men inte denna gång.

I morgon börjar då skolan igen, efter 1 veckas ledighet. Fan vad skönt ändå, snart jullov! :D

vad skulle jag med säga?

Jag har köpt Lindors choklad, gött, men man (jag) blev less efter 2. men shiet vilken god smak alltså! :D Rekommenderar starkt! Kostar 29.90:- för 150gram, men i bland är sånt också väärt! <;

Jag tror faktiskt att jag ska städa mitt rum och göra lite julkänsla där med? Hoff HATAR att städa. 

 

↓  Där vars vi var och fikade var det en vit brunbjörn. Han stirrade på mig! :(D & D <3En fin liten tomte fanns på bordet! :)När vi kom hem, insåg jag snabbt att Ita varit ensam hemma och lämnat spår efter sig... Whoola!

 

GLAA 1a advent, nu rullar det bara på och när ni minst anar det knackar tomten på, haha!


Gó å glá köp Lindor's choklaaa!


<3