Tapettänk och ett stackars barn

Tar tillbaka lite av de jag sa innan om tapetsering (mycket tråkigt ämne för oberörda men titta bort då). Blir ingen 2000 kronors tapet i köket utan blir billig rusta-tapet i hallen i första hand. Och billiga där vi överhuvudtaget gör om i denna tillfälliga lya. Så får det bli ja.  

(null)

Imorgon väntas husvisning och kanske lasarettbesök om den jag imorgon pratar med på lassa ang wille tycker vi ska komma in. Är sagt att om han behöver medicin mer än 6ggr/dag så ska vården ringas. Blivit 6ggr idag och än har bara kvällen börjat, så tänkte ringa. 

Han får ont i kroppen när han hostar så mycket så han får alvedon också. Stackars barnet, så oskyldig och liten 💔

Pigg(are) å gla

Idag på gymmet cyklade jag och Linnea, HJÄLP MIG I GRAVEN vad TUNGT det är att cykla. VARENDA CELL i kroppen skriker efter hjälp. Typ så. Sen lite intervaller på bandet, hört att det ska vara bra å få upp pulsen å det fick en. Lite död sen till benpassat på styrkemaskinsgrejerna. 

MEN, det är KUL å träna när man ÄR där. Not så taggad just innan, för det mesta, men ÄNDÅ. Fantastiskt. Och jag är redan piggare under dagarna. Behöver numera inte nödvändigtvis sova varje gång Nova sover. Skönt. 

Ahh hej.  (null)
En söt bild ba 

Ändrade planer

Tror inte jag ids tapetsera om i köket ändå nu när Kitte har fått fast jobb. Känns roligare å pyssla i ett kommande hus som kanske inte är 20 år bort nu mera. Höjer kanske värdet om man tapetserar, men så mycket så det är värt det är frågan?

Är Isfåfall hallen som är mer i behov av helvita tapeter/målarfärg då de är mycket hål i väggarna. Dock tillkommer de ju nya hål sen när vi hängt upp spegel osv. Den som lever får se. 

Nya ägare kommer ÄNDÅ säker tapetsera efter egen smak så känns INTE motiverande heller att sätta en drömtapet i Wills rum (som också är nödvändigt pga fläckar på väggen). Njaaeeeää lutar åt nej. 

DYRT det kommer bli sen att tapetsera ett hus å ALLT vad hus innebär. Då ska man liksom inte ha gardinstång i bara 4 rum osv. 
Får fortsätta spara som idioter när båda jobbar sen till hösten.