Storstäd och oreda

I skrivandets stund är William på övervåningen å leker med Nova. Gud så skönt🤓 nu kommer ner. Oskönt.

Idag kommer Novas fammo till Kiruna och ska ha Nova över natten hos Kittes bror. Sooova hela natten ostört å sova på morgonen. LAJF❤

Tänk vad sova en hel natt kan betyda mycket🤷‍♀️

Igår storstädade jag å Wille nedreplan, inte toan. Så idag fortsätter de. Där uppe är ännu tömma kartonger kvar från när vi byggde byråerna samt lådor där sängkläder är. Nu några veckor senare tänkte jag ta tag i de å vika sängkläderna å sätta kartongerna färdigt i bilen så dom är redo för tippen. Sååå jobbigt att ta tag i saker.

Datarummet å hallsrummet är orörda och får smått panik av tanken på oredan där i rummen. Huff.Pigg bebis trötta föräldrar

Eftersom Kitte sabbade min sovmorgon sist med att ha psyk pga Nova vaknade så tidigt (så det ändå blev jag som steg upp pga orkade inte höra henne grina när hon inte ville fortsätta sova), sååå är det min tur imorgon med sovmorgon. Ska bli SKÖNT. Hade dock föredragit att ha det obråkigt över en sådan sak.

På hans em veckor så turas vi om att stiga upp på morgonen (host, NATTEN), när han har fm veckor så blir det ungefär samtidigt/ annars jag eftersom han ska jobba. Å på ledigveckorna varannan. 

Den som HAR sovmorgon brukar dock vara den som springer in till barnen under natten om dom vaknar.

Kitte blir titt som tätt då sur pga Nova vaknar omänskligt tidigt (mellan 4.30-6.00 oftast). Han stiger (förutom sist) upp på sina dagar, men ska ha en scen innan om hur jobbigt det är. Vilket jag såklart har synpunkter på:

1. Lägg dig tidigare så du är mer utvilad !?
2. Förstör inte min sovmorgon med att hata livet 
3. Stackars Nova 
4. Bebis#22år, gilla läget🙃🙃
5. Osv 

That's life jao. Not on top every day.


Film till ungarna är det BÄSTA när man själv är trött.

Våran parabol är förresten DÖKÄNSLIG, så SNACKA deppiga mornar utan nyhetsmorgon. Bara Daniel Tiger jävel på Netflix😴Tecken som stöd

Har alltid varit fascinerad över teckenspråk och lärde mig alfabetet med tecken när jag var liten. Följer en sida på Instagram teckensomstod och på dagis använder dom tecken med barnen. Igår hade Novalie lärt sig att teckna "jobba". ALLTSÅ WOOOOW!!!

Så nu har jag sparat massa vardagliga tecken för olika tillfällen och har börjat träna själv så jag kan lära Novalie och ev William. William har själv också varit intresserad när jag ibland visat på Instagram olika tecken.

Mycket är ganska logiskt också, medan vissa är lätta att blanda ihop. Typ vatten, välling, saft, blandar jag ihop. Eller snarare, svårt att lägga dom på minnet när dom tecknas på liknande sätt. 

Blir nog bra det här😁