Btw

Så har jag haft ryssen i kanske 5 veckor. Tänkte att det var någon som undrade. Ska visst vara normalt såhär i början när man äter minipiller. Vem orkar ens??? Dock om det BARA är nu "i början" (typ 8 månader sen jag började men detta är första ggn jag har en evighet, bara haft en-två dagar innan), så kan jag stå ut. OM. Ryssen sen avtar helt en EVIGHET också osv. Ja ni förstår, HATAR ryssen så fruktansvärt mycket. Äckligt, jobbigt och ja blää, så blir det enligt min plan här så är det nog värt. 

Så jag håller tummarna att detta är övergående och att det senare inte blir så här brutalt många dagar i följd. 

Go å gla blodbad 

Åkpåse och tacogratäng

Äntligen en åkpåse till bilen åt Novalie och en Ulloverall är beställd, så snart kan vi åka bil igen. Nu måste vi "bara"sätta stolhelvetet så den sitter perfa. HATAR MONTERING AV STOLAR, blir på dåligt humör av bara tanken. Sen ska den fan inte bort fören dagen den ska helt ut ur bilen. 
(null)

(null)

Denna helg är fullspäckad av roliga grejer. Imorgon efter Kittes jobb ska vi hälsa på Sebbe, Frida och Luna, efter det ska vi å kolla när mamma pappa bröderna och pappas bff med familj bowlar. Vi skulle också ha gjort det, men pga missförstånd så blir det inte så eftersom alla banor nu är fullbokade. Tänkte att vi kan sitta och dricka kaffe och kolla medan Wille spelar med dom andra.

Sen har mamma haft som förslag att vi ska turas om att laga mat och bjuda alla (vi, syrran och dom själva). Så tog tag i saken och ska bjuda dom på tacogratäng på söndag tänkte jag. LITE prestationsångest, men brukar vanligtvis göra recept efter dennes blogg och det brukar vara lätt å gott, så kan väl inte bli helt fel. Sen är det ju SÅ mycket lättare med matlagning än bakning tex, eftersom man oftast ändå kan PROVSMAKA maten om den är som den ska- tillägga osv. 

(null)

Axkid Minikid och en mysse

Satan vilken snygg mössa jag köpte av en tjej i Gällivare som ska skicka upp den. 20 riksdaler. Vi lär vara oense om vem som ska ha den, jag eller kitte, vi får vara ute olika tider helt enkelt. 
I samma stund som jag frågade om han ville ha den kom jag på att jag själv ville det😂😂

DÖÖÖÖR VAD SNYGG!!🌶🌶 
(null)

Sen har vi också införskaffat en Axkid till Novalie som är för liten för babyskydd. Även denna stol från fyndtorg, helt ny, inplastad och i kartong för 2250, när dom annars kostar mellan 3000-4000, man ba YES PLEASE!!

ÄLSKAR STOLEN (har samma märke till Wille å). Förutom å få fast den i bilen då, det har jag fan inte nerver för. MEN när dom sitter där dom ska så älskar man livet. SÅÅÅ bra när dom håller upp till 25kg också, då behöver vi inte köpa ny stol fören dom ska vändas framåt (eftersom 25kg är det tyngsta bakåtvända stolar tar, så vitt jag vet). 

Så, nu är bägge barna med varsin Axkid. Prisa Gud å så. Nu ska jag fortsätta kolla mina mordprogram i tv4fakta.

Lev gott.  (null)

(null)