Regn utanför fönstret

Något deprimerande när det regnar ute och mina älskade släktingar befinner sig i sina stugor, resten jobbar.. Typ! Tur att ita har en massa långa hål! Kan ju ändå inte sluta älska livet just pga det trotsallt är sommar och till helgen åker vi som sagt ner till kalix på 50års party när farbror fyller år.. Plus att Tony kommer ha 5 långa veckors semester och han valde semester under bästa tiden med enligt mig!
 
Nu är även tonys pappa tatuerad samt emma, fy satan vad fina deras tatueringar också blev.. Sinnessjukt! 
Vill bara ha mer mer mer nu nu nu! ;)
 
Ja jag skriver osammanhängande och om allting samtidigt 

Igår tog tony tag i willams rum och vi rensade bort hans leksaker han inte använder mer, som är för ännu mindre barn än han själv är.. Kläderna är rensade så 3 stora proppfulla påsar åker ner till förrådet bland dom andra kläderna som är för små iväntan på nästa unge! 
 
Köpte en klänning till igår, gått och blitt kär i klänningar. Har en oanvänd i skåpet som bara väntar på finare väder!
Får se vilken som får pryda min kropp till helgen, har beställt goväder till kalix så får se då! ;)
 
Nej jag kan tydligen inte sluta prata om helgen, ska dessutom åka barnlös dit.. Alltså bara jag och ita i en bil, medan mamma osv åker i deras bil.. Vi som älskar att åka bil med, fy så härligt.. Hade velat åka till kangos på fredag och åka vidare sen därifrån på lördag, men då är det ju det där med stundenten på fredag som jepser också tar, så blir nog inte så iallafall... Plus att jag redan får separationsångest från william, man bli fjantig.. Sovit utan han en natt, och till kf blir det kanske en natt till..
 
En annan sak jag längtar till är att få komma till ita och jesper lägenhet och dricka kaffe- JA DOM HAR FÅTT EN LÄGGA!!! Såå jävla kul! och till mommo och moffas stuga i Muonio kan jag inte ens beskriva hur mycket jag längtar till! Så fort vi får tillfälle eller ita får ledigvecka så ser ni inte röken av oss i stan på ett tag! ;)
 
När man räknar upp det såhär så är ju livet på topp ändå, trots att det regnar utanför fönsret! 
 
'
Åå, vilken mysig och konstig känsla att jag engång hade prinsen där inne.. Han var så önskad och älskad och ändå hade man aldrig sett han.. pussidussi <3