Nyårsbilder i efterskott. :)

I dag skulle jag sluta 17.30, men jag fick gå efter 16. ;) Men ändå så fick jag skriva att jag varit där till 17.30 så det blir rätt antal timmar på dagiset! :) Tur var väl det för jag var dööööds trött kan jag säga, jag började klcokan 9 och i mon börjar jag 7.00. Tur att det är fredag! Jag trivs som fisken i vattnet på dagiset, jättekul! (föruton eftermiddagen idag). I dag hade jag min "aktivitet" som vi ska ha under APU:n 1 ggr/vecka. Barnen fick måla med "tryckfigurer", ser ut som trycksvampar, dom målar med pensel på stämpeln och sen tryckte dom det på papper ;)

Eftersom att jag är på min lillebrors dagis så var det lite jobbigt i början eftersom att han hängde efter mig hela tiden. Men nu går det bättre, det enda nu är att han vill att jag ska söva han på deras "sovstund", det är klart, det är ju en trygghet för honom. :)

Om 1h och 15 minuter har jag boxning, hade ingen som helst lust att gå dit, men nu har jag de! Det ska bli, (skönt), vet inte om det är det rätta ordet, men det ska bli nice iaf. Hoppas vi måste göra mycket mycket mycket sit-ups, det gillar vi! Har ju bara tränat 1 ggn sen jul, så jag måste ta igen lite så jag får snyggare mage igen, haha.

Armhävningar hoppas jag också på, inte min starkaste sida, men jag måste bli bätte! Som ni märker så boxas ju inte jag för att bli en boxnings-nörd, utan för att få muskler, och om man inte får muskler av boxning så vet jag inte. haha. Våra tränings pass kan se ut så här:

* Springer i trapporna och sen runt  ringen eller springer runt ringen direkt i 15 min ungefär, gör olika övningar samtidigt, (uppvärmning)
* Boxas mot varan, skuggboxas
* Armhävningar, sit-ups. Armhävningar i alla olika former, på ett pass skulle vi göra över 100. Sit-ups i alla former
* Ryggövningar och mkt mkt mer. 
* Slå på säcken
* Avslutning, mjukar upp musklerna lite. 

Men dock så skönt det känns efterråt. Man känner verkligen hur musklerna bryter sig ut genom huden, eller hur Sandra?

Från sommarlovets slut till jullovet så har jag varit nyttig och bara ätit godis 1 gång i veckan och bulla/kaka 1 per vecka. Men nu orkar jag inte ha så hårda regler, utan nu äter jag lite nu och då när jag blir sugen (ganska ofta är jag sugen), men jag försöker hålla mig. Igår fyllde moffa 63 (?) år så då åt jag 1 bulla och 1 kaka, och idag 2 KitKat och i början på veckan 1 knäckkaka, så så farligt är det ju inte, med tanke på födelsedagen då man får äta ;).

Nu ska jag se om jag har någon bild att lägga upp, men först måste jag spara detta så inte allt raderas, det är jävlligt irriterande när man skrivit en hel roman.


Nyårs lunchen <3

nyårs salladen <3

Mosters marängtårta på nyår, lika jävla god som den ser ut! :D <3


Sanna på nyår. :)

Lite bilder så här lagom i efterskott. x))

Kommentarer:

1 Tobias:

håller nog med dig :D MUMS! godissugen till max nu

2 666AERIME - Hårdrocksbloggen:

SV: Thanks! :D

3 [takai.blogg.se]:

svar;

awh, tack :]

vad glad jag blir.

det ska jag absolut göra!



hur är det med dig? <3<3

4 Sandra:

vad söt du är. :D (L) Åh eran mat ser skitgod ut. Hade ni inte typ potatissallad eller ngt till? :o först när jag kollade snabbt såg det ut som inälvor eller ngt hahhah men sen när jag såg vad det var såg det mumsigt ut :D ja men hojja träningen igår, jag var i skitkass form haha. bättre lycka nästa gång. hejdå (L)

5 malin:

vad hungrig jag blev nu när jag såg matbilderna...

6 joanna:

fin blogg:) tårtan såg god ut:)

Kommentera här: