Ikea blir Aeki baklänges

Helvedde vad svårt det ska vara att slutföra beställningen på IKEA. Ja vi ska beställa därifrån fast vi kommer hinna få barnbarn, samt att jag kommer hinna bli en djurven innan dess.

Blir iallafall en byrå till vårat sovrum för sängkläder och handdukar, en byrå i samma stuk till Willes rum (samma som nova har i sitt rum fast med 4 lådor man sätter på varann), 2 st rullgardiner till tv rummet. 6 av 8 fönster har de så ser lite skevt ut just nu.

Sen måste vi omgående beställa en matstol till nova. Vill ha en SVART tripptrapp-stol, men finns bara VITA som har bord till. STJÄRT!!! Har varit (är) SÅÅÅÅ JÄÄÄVULSKT irriterad över detta.




Så småningom ska hon också få en juniorsäng. Ska bli SÅÅÅ SKÖNT att inte mörda sin egen arm varje gång man ska söva henne.

Willes rum ser likadant ut som novas fast snedtaket på andra sidan, hans rum är än mindre färdigställt än novas är. Grejer från gamla rummet kommer snart till försäljning kan jag lova, det var ju nån Nisse Maja Olle Lotta Larssonsdotter som reagerade på det icket genusmedvetna rummet (var inte genusmedveten när det rummet inreddes), så det ska de såklart bli ändring på. Göra om göra rätt. Gör det ni å🙃🙃


Kommentera här: